Archive for March, 2008

March 28th, 2008

Кой-се-га-е-номер 1 !

Кой-се-га-е-номер 1 – Али-то-е-номер 1 !

imag0203.jpgЗащо !?

Защото днес официално ставам на 1 годинка – урааа.

От сутринта приемам поздравления на новата ми централа – 01-28-03

Цветя и бонбони приемам в коментарите – ще дойда да си ги получа лично 🙂

March 8th, 2008

Сама в парка

Последните дни времето е много хубаво и парка ме влече със страшна сила. Обаче тези мой родители докато се натуткат и слънцето се скрива. Затова реших – няма да ги чакам повече. Както знаете от предния пост – мога и сама.

Папараците разбира се не са пропуснали да отразят мойте действия

imag0175.jpg  Алена в парка

March 8th, 2008

Хмм, май пропуснах да кажа …

Хмм, така като си чета дневника назад, май се усещам че в цялата лудница от последните месеци съм пропуснала да кажа че аз мога да … ХОДЯЯЯ ! Мда. Открих го случайно. Оказа се забавно. С изключенията на случайте, когато спирането е малко непланирано и прераства в катастрофа с някой предмет (под, стена и др.) Но мисля да рискувам и да продължа да го практикувам

А вие обичате ли да ходите ?

March 3rd, 2008

Колекция пролет-лято 2008

3038Покрай последните събития се усетих че съм забравила да си публикувам новата колекция пролет-лято 2008 с която ще се фръцкам из парковете в следващите месеци, а с някой – чак на есен. Модният ми експерт както винаги е мама, магазинът ми – La Redoute (ако все още има човек, който да не го е чувал)

March 2nd, 2008

Аз така не играя :(

imag01382.JPGОт няколко дни в къщи се появиха някакви джаджи. Нямаше да им обърна внимание, ако случай не ми беше направило впечатление, че по същото това време почнах да изпитвам внезапни затруднения с ползването на някой от любимите ми шкафове и чекмеджета . Просто вече не искат да се отварят. Позамислих се, позачудих се и накрая се светнах – новите джаджи са виновни!!!

А-а-а-а, може ли такова нещо ! Безобразие, обидена съм. Ако толкова не искахте да ви отварям шкафовете – защо просто не казахте ?!?!

March 2nd, 2008

Здрасти, майна

Да се отчета. Миналата седмица бях на специална експертна визита в пловдивско при кака Маги и батко Васко. Те ще си имат едно такова като мен скоро и аз отидох да им се презентирам на живо и да им разкажа разни полезни неща.

След приятното гостуване разбира се направих един тегел по главната. Много народ, много нещо. Но като цяло града е мноооого по-спокоен. Разбира се, както подобава на истинска пловдивчанка – седнах на копчетата и изядох едно пюре (трябваше да е сладолед, ма ме хлъзнаха)

Явно е от въздуха, но веднага проговорих на майна