Archive for August, 2007

August 9th, 2007

Колеги и колежки – да се обединим

1705От както върлувам из мрежата, започнах да откривам разни специализирани сайтове за големи, пълни със съвети как да ни ограничават свободите, да ни боцкат редовни с игли, да ни карат да ядем редовно и прочее неща.

Ето най-пресният пример тук

Този чичо много удобно е описал всички хитрости, които е приложил срещу младия ни колега. Но той просто не подозира, че и ние следим мрежата и ще приложим ответна тактика. За целта предлагам обединение. Когато някой се натъкне на ново спирачно средство срещу пакости, да го сподели, а другите ще опишат как са успели да се преборят с него.

Съвет #1 Ако ви блокират онова сладко чекмедже на бялата кутия, което се отваря като натискаш копчето му, направете следното – намерете от някъде кламер и го мушнете в дупката до копчето – хопалааа, чекмеджето е отново в ръцете ви. (това го открих когато тате си отвори така чекмеджето след като аз си бях прибрала там гуменото пате)

August 8th, 2007

По корем, по корем – първа радост е за мем

1819Нищо друго вече не може да замени въртенето по корем. Точка. Никакви играчки, яденета, къпанета и прочее глезотий не ми хвалете – само ме оставете да се въртя на спокойствие. Вече мога във всички посоки. И на всички места -в леглото, на повивалника, във ваната … да,да и във ваната – ма там нещо не ме оставят много много – не знам защо.

Сега почвам да се усъвършенствам и да окривам че като се завъртя и навиря дупето, даже и се придвижвам. Ма не много – оплитам се в мрежата на леглото и трябва да спра. След това някой от пазителите ми ме връща на изходна позиция. Ще ги издебна някой ден и ще стигна по-далеч … очаквайте картичка от там

August 3rd, 2007

Моята нова любов

1831Ето един достоен мъж, които ме гледа влюбено. Имам му пълно доверия и му разрешавам да ме пази докато играя на моята специална площадка за игри. Сега чакам да се престраши и да ме покани на среща в парка…

August 3rd, 2007

Търся си нов секретар

1639Край!

Търпението ми се изчерпа. Уволних сегашния си секретар на сайта и си търся нов. Това неговото на нищо не приличаше – по един месец не може да намери време да пише нищо за мен. А събитията си се нижат, живота си върви и няма кой да ги документира за поколенията. Срам! И читатели протестират – не искат да си плащат абонамента – правят лоша реклама.

Така че приемам кандидатури всякави.

Задължения:
 – да може да гушка хубаво докато му разказвам патилата и да ме слуша внимателно , а не да гледа телевизия
 – да пише редовно и да поддържа добрия ми имидж – никакви че мрънкам, че се лигавя, че съм се напишкала и т.н.
 – да приема плащане в усмивки и пощипвания по корема и бузите.

Ще се свържа само с избраните кандидати

August 3rd, 2007

Новото ми име е… Беснейка

От няколко дни ми измислиха ново име – Беснейка. Като ме хванат бесните и за 2 мин мога да насуча на масур 2 метра чаршаф, 1 метър пелена и няколко тензуха. И за още питам. Изобщо борбата с всичко около мен се оказва много интересна – стига да успея да ги докопам, че нещо много ги пазят. Но от време на време бдителността им отслабва и разни неща се оказват в ръцете ми – тежко им.

180117981813