Sunday, April 8th, 2007

За първи път навън

161 Днес вече съм на 10 дни и с нетърпение чаках да ме изведат на първата ми “разходка”. Мдаа, мама и тате си мислят, че не съм чула, когато докторката каза да почнат да ме извеждат след 10-тия ден.

Е, 10-те минути на балкона трудно могат да се нарекат “разходка”, но като за начало е добре. Утре обещаха 15 мин, после 30 мин и накрая “на живо”. Тате така ме беше увил, че не можах да позяпам кой минава по алейте в парка 🙁 . Иначе навън е добре, само трябва да ме пазят от слънцето, че хич не ми понася на финната кожа и на очите (не са ми купили още слънчевите очила – няма моят модел)

179Вижте ми малката “кола” за навън (имам и голяма, ма там не изглеждам толкова важна). Служи да ме носят като вързоп насам натам и да седя в колата безопасно. Обаче определено има проблем за мен. Пише, че е за 0-13 кг (аз съм си 2,9 кг), а като ме сложат в нея се сгъвам като топла баничка. Направо изглеждам като сърдитко, като ми се забие главата в гърдите.

182Така че момчета и момичета от ЧИКО – другият път ме викнете за бета тестер или сложете по-добро описание. А ние засега ще се спасяваме с одеало под дупето.